Doživetja d.o.o.  |    041 794 949  |   info@windysh.com

Tehnologija, ki spreminja kajtanje

Ni potrebe po noro težkih in dragih materialih. Uvedli smo popolnoma nov pristop k izdelavi zmajev. Z varjenjem izdelujemo zmaje in krila, ki so izjemno lahka. To pomeni, da se v zraku počutite, kot da plavate - gladko in enostavno. Izvajali boste trike, ki jih niste nikoli mislili, da so mogoči, in presegli svoje meje kot nikoli prej.

Pro Weld - Brezšivni vodilni rob

Naš izdelek The Force je prelomnica v svetu zmajev. Za razliko od vseh drugih zmajev, ki so sestavljeni s šivanjem in šivanjem, je The Force igralec, ki spreminja pravila. Šivanje ustvarja luknje, ki lahko oslabijo zmaja. Da bi to popravili, dodajo več materiala, kar ga naredi težjega. Toda z The Force je drugače. Odpravlja te slabosti in vsak varjeni del naredi izjemno močan. Še boljše je, da vsak varjeni spoj poveča togost, kar vam omogoča, da obvladujete veter kot profesionalni. Zato mu pravimo The Force - gre za obvladovanje sapice.

Ni potrebe po noro težkih in dragih materialih. Uvedli smo popolnoma nov pristop k izdelavi zmajev. Z varjenjem izdelujemo zmaje in krila, ki so izjemno lahka. To pomeni, da se v zraku počutite, kot da plavate - gladko in enostavno. Izvajali boste trike, ki jih niste nikoli mislili, da so mogoči, in presegli svoje meje kot nikoli prej.

Naši vodilni robovi so varjeni namesto šivani. S tem dobite zmaja, ki je 20% lažji in 30% bolj tog kot druge zmaje visoke zmogljivosti, kot so zmaji drugih blagovnih znamk, ki še vedno uporabljajo običajne tehnike. Hitro krmilno impulzivnost zagotavlja izjemno občutek krmiljenja, ki vam zagotavlja popolno usklajenost z elementi. Lahkost naših zmajev omogoča zgodnji vzlet in hitro vzpenjanje po kiteloopu, vas potiskajo na nove višave navdušenja in zmogljivosti. Uporaba novega, lažjega in bolj togastega materiala povečuje odzivnost na vsak vaš krmilni vhod, vam zagotavlja neprimerljiv nadzor nad vašim zmajem.

 

Digitalno tiskanje

Vse zasnove zmajev te dni uporabljajo sitotisk, a mi pri Harlemu nismo njegovi oboževalci. Kar koli natisnete na eni strani, morate uravnotežiti na drugi. To je kot dodajanje nepotrebnega bremena, ki vas odvaja od vetra med vožnjo. Digitalno tiskanje je rešitev za naslednjo generacijo zmajev. S tem ustvarjamo najlažjega zmaja, ki vam obenem zagotavlja vrhunski nadzor. Oh, in uganite kaj? Odpira cel svet možnosti za oblikovanje. Tako lahko nosite slog, ki je tako eleganten, kot želite.

Ko združite vse te revolucionarne dobrote, naši zmaji ponujajo epohalno izkušnjo, kot da bi svoje veščine kajtanja povečali za deset stopinj. Preizkus tega zmaja ni pustil nobenih dvomov. Vožnja na The Force je kot postati eno z njim. Vsi, ki so skočili na ta zmaj, izstopijo z enakim občutkom: 'to je nekaj drugega'.

 

Trajnost

Te revolucionarne metode ne osvobajajo le naših zasnov iz preteklih omejitev, ampak tudi tlakujejo pot k bolj trajnostni prihodnosti. Z opustitvijo starih tehnik zmanjšujemo odpadke in povečujemo učinkovitost, zagotavljajoč, da vsak zmaj predstavlja popolnost.

 

Tako to počnemo:

- Povečanje uporabe recikliranih materialov do 90% do leta 2029;
- Zmanjšanje logistike in razdalj (100% manj letalskega prevoza in 100% manj medcelinskih prevozov s kontejnerji za nabavljene materiale)
Evropska obrtništvo

Odpravili smo se na potovanje, da bi ustvarili ultimativnega zmaja, pri čemer smo čim več sestavnih delov pridobili iz Evrope. Predstavljajte si to:

- Platno iz umetniških rok Francije.

- 100% reciklirani trakovi, ustvarjeni v Nemčiji.

- 100% reciklirane niti, ki so skrbno izdelane na avstrijskem Koroškem.

- Naš osnovni material mehurčkov je 25% biološko osnovan. Samo pomislite, da je zgrajen iz rastlin, bogatih s ogljikovimi hidrati, kot so koruza ali sladkorni trs. Kako kul je to?

Upamo, da se bodo druge blagovne znamke odločile slediti temu zgledu in sprejele krajšo pot od vira do inovacije. Čas je, da spremenimo tok.

 

Sončno napajana natančnost

Naša tovarna deluje 100% na sončno energijo, zmaj pa ne le zagotavlja vrhunsko zmogljivost, ampak tudi etiko, ki se zaveda obnovljivih virov.

 

Digitalno ekološko tiskanje

Naša revolucionarna tehnika digitalnega ekološkega tiskanja porabi 4-krat manj vode kot tradicionalne metode.

 

Prilagajanje

Bodimo iskreni. Večina zasnov zmajev ni tako posebnih. Še manj prilagodljivih. Veste zakaj.

Iz spletne trgovine

  HARLEM LEAD BAR MEDIUM
  Ali poznate tisti epohalni film, kjer premagani gladiator premaga aristokrate? Tako vodi naš vodilni trapez. Harlem Lead trapez ponuja enake možnosti kot trapezi bolj uveljavljenih blagovnih znamk, pogosto pa še izboljšane kakovosti.
  Cena z DDV:
  644,00 €

  Povezane novice

  Harlem v Sloveniji

  Harlem Kitesurfing zavrača norme z zamenjavo vljudnih potrkavanj na vrata z odločnim vstopom. To nam omogoča, da vam dostavimo revolucionarno tehnologijo zmajev. Odklenili smo domnevno nemogočo kombinacijo vrhunske zmogljivosti, popolne prilagodljivosti in trajnosti. Prenehajte sprejemati omejitve, začnite izboljševati svojo izkušnjo kajtanja. Spremenite tok.

  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?